Over ons

Woonaccessoires en fashion. Al vanaf jonge leeftijd was eigenaresse van MyMedina.nl, Charifa, er al in geïnteresseerd. Vanwege haar roots in Marokko heeft ze altijd een bepaalde voorkeur gehad: handgemaakte producten die onder correcte omstandigheden zijn geproduceerd in het land waar haar moeder vandaan komt. Deze liefde heeft zich lang enkel op persoonlijk vlak kenbaar gemaakt, maar sinds kort dus ook in de vorm van een webshop waar je terecht kunt voor fairtrade woon- en lifestyle accessoires waarvan je nergens een tweede zult vinden!


Dé webshop voor unieke handgemaakte Marokkaanse producten

Van handgemaakte tassen in alle denkbare kleuren tot schattige aardewerk bordjes, schaaltjes en (koffie)bekers die je interieur een boost geven: bij MyMedina.nl worden we er blij van!

Met veel plezier reizen we iedere keer opnieuw af naar Marokko om de leukste woonaccessoires en lifestyle producten in te kopen bij lokale ondernemers en vaklui die met hun handen maken wat jij bedenkt. We vinden het fijn dat we wat terug kunnen doen voor de lokale bevolking in Marokko, maar net zo fijn is het dat we met onze producten de gezellige Arabische sferen tot in je woonkamer kunnen brengen. Combineer naar hartenlust en stel de inrichting van je woon-, slaap- of hobbykamer geheel naar eigen smaak samen! Of doe het helemaal goed en zorg dat je keukeninventaris ook nog eens bij de rest van je interieur past. Je doet het in een handomdraai met de producten die je in onze winkel vindt!


Gratis bezorging en betaalmethode

Bij MyMedina.nl bezorgen we je producten gratis vanaf € 75,- en tegen regulier tarief als je voor een lager bedrag producten uit ons assortiment bestelt. Betalen gaat eenvoudig via de betrouwbare betaalmethode :

  • iDeal

Je gegevens zijn ten alle tijden veilig en beschermd tegen ongewenste indringers vanwege onze beveiligde verbinding. Dit zie je aan het groene slotje in de adresbalk bovenin je scherm. Je kunt hier meer lezen over onze Privacy Policy en hier vind je onze Algemene Voorwaarden. Heb je hulp nodig bij je bestelling, bijvoorbeeld over het bestellen, betalen of retourneren van producten? Bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op als je vraag er niet tussen staat.