MyMedina is in 2018 opgericht door Charifa, een ambitieuze onderneemster met Marokkaanse roots en een passie voor interieur. Toen Charifa in 2018 voor het eerst in de medina van Marrakech kwam, was ze helemaal betoverd door de prachtige spullen. Ze besefte dat deze spullen ook geweldig in haar eigen huis zouden staan en besloot de eerste spulletjes mee te nemen.

Eenmaal in Nederland begon het balletje te rollen, werden meer contacten in Marokko gelegd en onderhouden en besloot ze ervoor te gaan: Marokkaans interieur naar Nederland brengen. Het is haar doel om de Nederlandse wooncultuur kennis te laten maken met Arabische invloeden. Hoe fantastisch is het dat je het warme, gezellige Marokkaanse gevoel binnen handbereik hebt?

Charifa

Lokale ondernemers helpen

MyMedina heeft als missie om Marokkaanse woonaccessoires bij de Nederlandse wooncultuur te integreren en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van het prachtige interieur. Daarbij koopt MyMedina alleen spullen in bij lokale ondernemers die onder de juiste omstandigheden werken en een eerlijke prijs hiervoor krijgen. MyMedina vindt het belangrijk dat alle items met liefde handgemaakt en uniek zijn, dit is dan ook te zien. Hiermee worden Marokkaanse items met de grootste zorg bij jou bezorgd, waardoor je zult genieten van jouw nieuwe interieur.

Een brug tussen de Marokkaanse en Nederlandse wooncultuur

Inmiddels heeft MyMedina al een heleboel klanten blij mogen maken met de bijzondere en originele Marokkaanse spullen. MyMedina wil in de toekomst nog meer collecties toevoegen, meer lokale ondernemers helpen en een sterkere brug bouwen tussen de Nederlandse en Marokkaanse wooncultuur. Charifa is dagelijks met haar passie bezig en heeft nog veel meer plannen voor in de toekomst.

Voor nu: kijk lekker rond tussen al het moois en laat je betoveren door wat Marokko je te bieden heeft!